lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kevättä...

Pitkästä aikaa kuulumisia tännekin; tuo facebook on niin helppo paikka laittaa päivityksiä, joten kannattaa klikkailla sinnekin:)

Nyt ajankohtaisimmat kuulumiset on Hertan tuleva pentue. Hertta ultrattiin tiineeksi torstaina, joten huhti-toukokuun vaihteessa olisi pikku-mitteleitä luvassa! Hertan sulhanen oli jo tuttu agilitytreeneistä. Astutus sujui hyvin ja ihanan iloinen ja avoin herrasmies on Nuka!

Venäjällä asusteleva Hilma (Senita Hilma) oli korkannut näyttelyuransa, olemalla ROP :)
Senita Hilma
 Pienestä Hippu-tyttösestä on myös kasvanut oikein kivan näköinen ja reipas nuori neiti. Eipä enää tunnu, että oli pienenä hieman pahnanpohjimmainen:)
Senita Hippu



Mummohoffimme Nada kävi läpi pienen taistelun ärhäkkää kasvainta vastaan. Nadalta leikattiin puolen nyrkin kokoinen nisäkasvain, sekä kaksi muuta nisää ja kohtu poistettiin. Nada toipui isosta toimenpiteestä yllättävän nopeasti. Nyt muutamia viikkoja leikkauksen jälkeen hän voi erinomaisesti ja on saanut uuden elämän!

Ilmi on pitänyt talvitaukoa agilitystä ja Nella on ollut hänen tilallaan. Siinä on ohjaajalle haastetta, on kaksi niin erilaista ohjattavaa. Ilmi on hieman hitaasti kiihtyvä ja Nella on taas hyvinkin nopea, joten ohjauskuviot on mietittävä tarkkaan, jos aikoo perässä pysyä:)
No, Ilmi pääsee taas aloittelemaan, hallitreenit alkavat huomenna ja molemmat mukana.

Muutamissa näyttelyissä ollaan käyty. Kevään pentuhommat hieman määräävät, miten päästään osallistumaan kevään/kesän näyttelyihin. Muutamissa pyörähdetään kuitenkin. Sirua olisi kiva viedä, mutta hän päätti, että turkki lähtee nyt ja on tällä hetkellä hyvinkin kalju:) Mutta eiköhän se kasva takaisin jossain vaiheessa.
Ja hoffien kanssa tietysti kesän kohokohtaan; Tervakoskelle päänäyttelyyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti